Jeg tilbyder


Individuelterapi

Der kan være mange grunde til at man kan have brug for samtaler med en psykolog. De udfordringer, som folk kommer med, kan være meget forskellige. Det kan være specifikke tilstande som angst, depression eller stress. Det kan handle om følelser af mindreværd, skyldfølelse, ensomhed, ked af det hed eller vrede, der påvirker hverdagen og relationer. Det kan være, at der er sket noget voldsomt, en krise, et tab og sorg.

Det kan også være udfordringer i parforholdet eller familien og i forhold til ens børn/unge. Det kan være som pårørende til alvorligt syge eller personer med afhængighed.

Men det kan også være et ønske om at udvikle sig personligt, at give slip på gamle følelser og mønstre og få nye perspektiver og handlemuligheder.

Parterapi

Parterapi kan blive nødvendigt i de fleste parforhold. Man glemmer at lytte til hinanden, taler forbi hinanden, føler sig ikke set, hørt og forstået - og bruger energien på at forsvare sig eller angribe hinanden. Måske opstår der en magtkamp, skænderierne vokser eller tavsheden bliver tung - og nærvær og nærhed forsvinder og kan blive til kulde. Konflikterne forbliver uløst, og det bliver nemt at give hinanden skylden for problemerne og ens utilfredshed.

Problemerne kan også resultere i manglende erotik, seksuelle problemer, jalousi og utroskab.

Andre årsager til at parterapi kan være en god ide kan være I hver især overvejer skilsmisse. Det kan være problemer omkring opdragelse og sammenbragte familier.

Mange par venter meget længe før de går i parterapi - det er godt at henvende sig hurtigst muligt, før jeres problemer vokser sig større og bliver mere fastlåste og svære at forandre.